Träningsvecka nummer 1

Första veckan på mitt Postpartum-träningsschema är officiellt avklarad.
Jag har utfört hela passet 3 gånger, och även fått in knip och avslappning för bäckenbotten varje dag. Det har verkligen gjort nytta – de små spår av foglossningen som funnits kvar efter förlossningen är nu borta.

En del promenader har det blivit, innan termometern började visa -20 och vilorna faktiskt fick flytta in.

Veckan som kommer innehåller lite mer rörelse i träningen, jag är så peppad. Jag mår ju oförskämt bra efter min graviditet och förlossning, så jag vill ju gärna gasa på lite för fort. Kroppen behöver ändå tid och hjälp för återhämtning, även om jag mentalt är så redo. Så jag skyndar långsamt och försiktigt. Motvilligt.

Träning i raggsockor när termometern går ner under -20

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras