5 saker jag vardagslyxar med

Här kommer 5 saker jag gör för mitt eget välmående. Det här är 5 saker som inte är träning, nyttig mat eller sådanna självklara hälsofrämjande grejor. Utan det här handlar mer om ”onödig” vardagslyx.  

Ingen inbördes ordning. 

1: 30 min stickning varje dag. Inte alltid sammanhängande, men totaltiden är alltid minst 30 min. 

Min stickkorg just nu och mitt senaste färdiga objekt.


2: Jag syr mycket av barnens kläder själv. Fast det blir dyrare och tar längre tid. Men jag tycker det är roligt att hålla på och jag blir så glad när jag viker ner kläderna jag gjort i deras lådor. 

3: När inte My ser så tjuvsover jag vid Bolibompa. 

4: Apropå sova så unnar jag mig ofta att sova med barnen. Hela graviditeten har jag sovit middag med My, nu kör jag lite varannan vagnpromenad och varannan vila i sängen. Jag älskar att sova en stund på dagen. 

5: Äta lunch i soffan. Och middag äter vi alltid tillsammans, vid matbordet, utan telefoner. Båda dessa är härliga och viktiga tycker jag.

Är ni bra på att unna er små saker i vardagen?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras