Veckan som gått

Det var mig en långdragen förkylning vi hittade. Jag tog i alla fall ett Covidtest som var negativt, så det är just en dryg förskolebacill vi hittat.

Men men, nu kan vi nog anse oss friska, mycket härligt! 😊 I övrigt har det inte hänt mycket. Vi har läst Alfons i soffan, sovit tillsammans på vilan och flyttat. Dammsugit säkert trettio gånger som det ju blir när man springer ut och in med lortiga skor. Vi har även plockat in årets skörd av vindruvor och satt en laddning vin (sånt man kanske inte tänker att man ska roa sig med i gravidvecka 22..).

Dags för en ny vecka oavsett! Som varje vecka börjar mannen med att vara föräldraledig och jag får jobba heldag. Skönt, men det är längesen jag var vaken en hel dag nu, haha..

Mitt järnvärde är sådär, så jag har ökat på järntablettsdosen lite. Hoppas det ger resultat snabbt.

Babysimmet drar igång efter världens längsta uppehåll den här veckan. Ska bli så kul!
Jag har avslutningsåterkoppling med två klienter, och nystart med en som valt att förlänga, samt några konsultationer. Konsultationerna är fler än jag brukar låta dem vara, men jag kommer snart sluta ta emot nya klienter fram till förlossningen (sånt lyxproblem att vara tvungen att säga nej!) så jag försöker hinna med ett par extra just nu.
Lite egen träning tänkte jag försöka få till, det behöver kroppen.
En annan rolig sak är att jag förhoppningsvis hittar tid och energi till att påbörja Hemmagymmet 2.0! Woho!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras