Person med en blogg

Plötsligt har jag alltså blivit en person med en blogg. Vilken grej!

Jag heter ju då Emilia, är 22 år gammal. Gift och har en bebis (eller ett barn kanske..) på snart 1 år. Tillsammans med oss bor även katten Doris och en himla massa höns.
Jag jobbar med plåt på dagarna och träning annars. Jag är personlig tränare, och i detta nu pluggar jag för att bli licensierad mammatränare också.
Som PT jobbar jag framförallt med PT Online, då jag personligen tycker det är den optimala sammanslagningen av två världar. Man får stöd, pepp och hjälp samtidigt som man får vara ifred på gymmet.
Såklart tränar jag en del själv också. Det roligaste jag vet är att lyfta tunga saker. Min absolut utan tvekan bästa övning är marklyft. Men man kan ju inte bara lyfta maxtungt i marklyft hela tiden tyvärr. Därför försöker jag bli en lite mindre stel person, så en hel del av min träning går ut på rörlighetsträning. För tillfället i alla fall.

Det här blir nog kul tror jag 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras